Ga naar de inhoud

Rick Koken

  • Home
  • Recepten
    • Bekokstoofd
    • Koken met de Dames
    • Overige recepten
  • Fotoalbum
  • Notes
  • Contact

Thais

  • Koks: Frank en Rick
  • Datum: 16-7-2005
  • Plaats: Wageningen
  • Wijnen: Gewürztraminer 2003 (Gustav Lorentz)
  • Kao Niauw (Plakrijst)
  • Larb Kai (Kipsalade)
  • Miang Som (Krab salade met Pomelo)
  • Nua Pad Mung Hoy (Bief in oestersaus)
  • Pengat Pisang (Bananen in kokosmelk)
  • Po Pia Hat Yai (Garnalen en lychee loempia)
  • Shao Mai (Granaatappel-vormige dumplings, Beijing stijl)
  • Som tam (Papaja salade)
  • Tod Man Pla (Viskoekjes met kaffir lime bladeren)
  • Toong Tong (Gefrituurde wontons)
  • Wun Bai Dtoei Lae Gati (Pandan en kokos agar-agar)
  • Yam Hoi Nang Rom (Oesters)
Auteur RickKokenGeplaatst op 9 juli 202011 januari 2021Categorieën B-Avonden

Berichtnavigatie

Vorige Vorig bericht: Italiaans
Volgende Volgend bericht: Vis
  • Home
  • Recepten
    • Bekokstoofd
    • Koken met de Dames
    • Overige recepten
  • Fotoalbum
  • Notes
  • Contact
Rick Koken Ondersteund door WordPress