Ga naar de inhoud

Rick Koken

  • Home
  • Recepten
    • Bekokstoofd
    • Koken met de Dames
    • Overige recepten
  • Fotoalbum
  • Notes
  • Contact

Vis

  • Koks: Mary en Anne
  • Datum: 3-12-2005
  • Plaats: Amsterdam
  • Ceviche van griet en St.-jakobsschelpen met avocado
  • Gelei van zeewater
  • Gestoomde zeebaars en harricots verts met saus van witte wijn, vanille, room en knoflook
  • Kleine Calzones met zoete druiven en rozemarijn
  • Krokant gebakken polenta
  • Tonijntartaar
  • Vanille-ijs met rozemarijn
Auteur RickKokenGeplaatst op 9 juli 202011 januari 2021Categorieën B-Avonden

Berichtnavigatie

Vorige Vorig bericht: Thais
Volgende Volgend bericht: Thaitalian
  • Home
  • Recepten
    • Bekokstoofd
    • Koken met de Dames
    • Overige recepten
  • Fotoalbum
  • Notes
  • Contact
Rick Koken Ondersteund door WordPress