Ga naar de inhoud

Rick Koken

  • Home
  • Recepten
    • Bekokstoofd
    • Koken met de Dames
    • Overige recepten
  • Fotoalbum
  • Notes
  • Contact

Mosterdsaus

Ingrediënten

  • 15 gr. boter
  • 2 eetlepels gesnipperde ui
  • halve deci.l. witte wijn
  • 2 eetl. Dyon-mosterd
  • 1 bekertje slagroom
  • zout
  • peper
Auteur RickKokenGeplaatst op 1 januari 20211 januari 2021Categorieën Recepten-2bTags Saus

Berichtnavigatie

Vorige Vorig bericht: Mosselen met bonen & pepers
Volgende Volgend bericht: Oliebollen
  • Home
  • Recepten
    • Bekokstoofd
    • Koken met de Dames
    • Overige recepten
  • Fotoalbum
  • Notes
  • Contact
Rick Koken Ondersteund door WordPress